MSM Pulver

Att ta MSM pulver hjälper dig att ta en större dos lättare än med vanligt MSM kosttillskott och det blir billigare i längden. Det är ett vitt pulver som löser sig lätt i vatten eller juice. Smaken är ungefär som mineralvatten. Ett rent pulver sjunker till botten på glaset när du häller på vatten. När du rör om löser det sig.

Ta ungefär 2-8 gram om dagen i vatten eller juice. Det blir ungefär två teskedar om dagen. Hur mycket du behöver är individuellt och detta är bara en rekommenderad dosering. Har du stora problem kan du ta det två gånger om dagen.

Ta det inte innan du ska sova för då kommer du få svårt att somna.

MSM är bland annat bra mot artros, muskelsmärtor, ledsmärtor, hud eller hår problem och acne. Det fungerar genom att minska inflammationen i kroppen och reparera de skadade cellerna. Istället för att bara minska smärtan temporärt med smärtstillande så reparerar du skadade celler i kroppen. Priserna är lägre på internet än i butiken.

Jämför priser på MSM pulver online för att göra det bästa köpet !

BUTIK PRIS LÄNK
Svenskt kosttillskott PULVER 500g för 288 kr 
Svenskt kosttillskott PULVER 400g för 199kr

Om du istället vill jämföra priser på MSM kapslar så kan du göra det här:

Pil MSM kosttillskott

Svavel finns i alla levande celler

Det uppstår dock problem såsom artrit eller led och muskelsmärtor om vi inte får tillräckligt med svavel till cellerna.  Metyl-Sulfonyl-Metan minskar dessa problem då det ersätter svavel i cellerna. Detta gör så att cellerna repareras och fungerar bra igen.
MSM har en detox effekt då det gör att avfall i cellerna spolas bort, vilket är mycket positivt för hälsan. De som inte har tillräckligt med svavel i kroppen kan känna stress och må fysiskt dåligt då svavel är något som är vitalt för kroppen. Det är ett av kroppens allra viktigaste näringsämnen.

Hår, hud och naglar

Svavel är en vital del i hår, hud och naglar. Om du har brist på svavel så syns det också där. Kroppen behöver svavlet för att kunna underhålla och reparera hår, hud och naglar.

Antioxidanter

MSM innehåller även antioxidanter och kan hjälpa till att bota allergier.
Det kan även användas topikalt på ett område där det finns problem. Om du stryker på det i form av en salva så kan det penetrera huden och förbättra området där det appliceras.

Atrtit

I kontrollerade studier har det märkts stora förbättringar i smärtminskning bland patienter som använde sig av MSM. Framförallt så är det smärtan och inflammationen som har minskat. Du kan läsa mer här:

MSM studier

Det kan vara bättre att använda MSM pulver istället för kapslar om du behöver ta höga doser, det blir billigare så och det finns inga tillsatser alls.

↑ Gå tillbaka upp !